SURUÇ - YOĞURTÇU- KARAHÖYÜK -YURT ÇİÇEĞİ- D400 ARASINDAKİ ÇİLE BİTİYOR...

Suruç'ta kırsal kesimde yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Suruç - Yoğurtçu- Kara höyük- Yurt Çiçeği D400 karayolu bağlantı yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan V. Aktaş çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını alt yapı çalışmasının tamamlanmasının ardından yolda asfaltlama yapılacağını belirtti.

Yol yapım çalışmalarında 37 damperli kamyon ,4 greyder 4 su arasözü , 4 silindir , 2 lastikli ekskavatör ve 6 yüklenici ekskavatör Suruç - Yoğurtçu- Kara höyük- Yurt Çiçeği D400 Karayolu bağlantı yolunda aralıksız olarak çalışıyor.

Bir 2 kişi, açık hava ve şunu diyen bir yazı '630021 0271 KOMATSU KOMATSU Aktaş çalışmaları yerinde inceledi..' görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir