BAŞKAN VEKİLİ ESNAF VE SANATKÂRLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat SİNANOĞLU, Suruç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet DURMAZ ve esnafıyla bir araya geldi.

Her zaman esnafın yanında olacaklarını vurgulayan Sinanoğlu, Suruçta yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlattı. Başkan Vekili Sinanoğlu açıklamasında, "Her ilçe nüfusuna ve alanına göre hizmet alıyor. Adalet içinde hizmet ediyoruz. Suruç  ilçemizde acil yapılması gereken işler var. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Suruç Meydan projesini çalışıyoruz. Suruç Su arıtma tesisi , Suruç çevre yolu , 7 adet halı saha, 40 mahalleye çocuk oyun parkı , 200.000 m2 kilitli parke taşı uygulaması ve diğer projeler ile  suruçta değişim başlamıştır.  Suruçta  Planlı bir şekilde çalışıyoruz. Esnafımız şehrin bereketi ve hareketidir" ifadelerini kullandı.
Durmaz, esnafa verdiği desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğluna teşekkür etti.