MOBİL BAKIM ONARIM YENİLEME TİMİ OKULLARI ONARIYOR...

Suruç Belediyesi, İlçe genelindeki okullarda tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş'ın talimatıyla " OKULLARDA BAKIM ONARIM YENİLEME " çalışması yapmak üzere Belediye  tarafından özel olarak kurulan #MOBİL #BAKIM #ONARIM #YENİLEME  #TİMİ  İlçe genelindeki ve kırsal mahallelerdeki okullarda eksiklikleri tek tek tespit ediyor, daha önceden de okul yönetimi yada öğretmenler tarafından iletilen talepleri aciliyet durumuna göre programa alarak bakım, onarım yenileme çalışması yapıyor.

Suruç Belediyesinin İlçe genelinde sadece temizlik yada alt yapı üst yapı gibi hizmetler vermediklerini belirten Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş "Bizim olmazsa olmazımız Eğitim'dir "dedi.

Açıklamasında İlçe genelindeki  tüm okullarda çocukların daha sağlıklı bir eğitim alması için seferber olduklarını belirten Aktaş " Göreve geldiğimiz ilk  günden bu yana yaptığımız okul ziyaretlerinde bazı okullarımızda fiziki açıdan eksikleri gördük , öğretmenlerimizin taleplerini dinledik. Eksikleri tamamlamak amacıylada #MOBİL #BAKIM #ONARIM #YENİLEME #TİMİNİ kurduk.Timimiz çalışmaya devam ediyor ve  okullarda tespit edilen elektrik tesisatı, su tesisatı,  peyzaj çevre düzenlemesi, cam yenileme bahçe duvarları gibi bakım onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra,ihtiyaç duyulan okullarda ise  yeni sınıflar yapıyor" dedi.

Çocukların  sağlıklı okullarda ve hijyenik ortamda eğitim görmesi için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacaklarını belirten Aktaş " İhtiyaç halinde  okullarımızın bahçelerinde de oyun parkı kuruyoruz" dedi.
Öte yandan Okul yöneticileri,öğretmen ve veliler yapılan çalışmalardan dolayı #AKTAŞ'a teşekkür ettiler.
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'Suru Belediyesi SURUÇ BELEDİYESİ KURDU OKULLARA YÖNELİK ÇALIŞIYOR #MOBİL #BAKIM #ONARIM RPO #YENİLEME TİMİ KENAN AKTAŞ SURUÇ KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN V.' görseli olabilir