TERTEMİZ BİR SURUÇ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, temizlik personelleri ile bir araya geldi.

Suruç'un  tertemiz bir konuma kavuşması için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaları gerektiğini belirten Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu , ''Sizlerin de, bizlerin de hepimizin amacı tertemiz bir Suruç’dur. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sizler tertemiz bir Suruç  için çalışırken bizler de sizlerin yanında yer alacağız. Tabii ki sizlerin süreç içerisinde bizlerden beklentileri ve talepleri olacaktır. Bizler de bu talepleri karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Burada taleplerinizi dinliyoruz. Ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunları da gönül rahatlığıyla yerine getirebilmek içinde sizin de çok ama çok fazla çalışmanız gerekiyor. Sizlerin de tertemiz bir ilçe oluşturmanız gerekiyor. Suruç  ilçemizin her tarafı tertemiz olsun. Sadece ana caddeler değil, mahallelerde, sokak araları da aynı şekilde tertemiz olsun. İnsanlarımız memnun olduktan sonra bunun karşılığını bizler sizlere vereceğiz. Taleplerinizi alıp, yerine getireceğiz.