İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Suruç Belediyesi olarak ilçeye bağlı merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğümüz kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyoruz.

Suruç Belediye Başkan vekili Ferhat Sinanoğlu'nun talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçe genelinde stabilize, kilitli beton parke ve yeni yol açma çalışmalarını devam etmektedir.  Suruç Belediyesi bir yandan alt yapı üst yapı ve temizlik çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin yol ağını genişletiyor. Yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden 300 bin m2 metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yapan ekipler, yapılmayan yeni sokaklarda da çalışma başlattı. Alt yapı ve yapılaşmanın tamamlandığı bir çok sokakta parke çalışmalarını tamamlayan ekipler, son olarak Aydin mahallesinde 80.000 bin m2 kilit parke taşı çalışması için start verdi Suruç Belediye Başkan Yardımcısı vekili Veysel Kızılay çalışmaların başladığı Aydın mahallesinde incelemelerde bulundu. Daha sonra sokakta bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Kızılay, halkımızın desteğini alarak çalışmaya devam edeceğiz. 2018 yılı Suruç'un yılı olacak " dedi. Birçok sokak ve caddede incelemelerde bulunan Kızılay Belediye Makina parkını ziyaret ederek isçilerle sohbet etti. Çöp konteyner üretim alanında incelemelerde bulundu İncelemelerini tamamlayan Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Kızılay çocuklarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.