MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI DEVAM EDİYOR

Suruç Belediyesi, İŞKUR ile birlikte, doğrudan iş piyasasına yönelik olarak, sektörlerin gereksinimleri hedeflenerek mesleki eğitim kurslarını devam ettiriyor.

KURSLARIMIZ 20 ARALIKTAN  BUYANA DEVAM EDİYOR.
‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ kapsamında imzalanan protokol ile Suruç Belediyesi’nin planladığı 3 farklı mesleki kurs, İş-Kur tarafından desteklendi. Halk Hğitim Müdürlüğünün desteğiyle  gerçekleşecek olan kursların 2’si Aligör Kadın Kültür Merkezinde  1 tanesi ise ADEM Kültür Merkezinde  devam ediyor. Ahşap Şekillendirme , Yüzey Süsleme ve Şis örücülüğü  olmak üzere 3 ayrı branşta açılan kurslara katılmak isteyenler başvuru yaptılar.

Belediye olarak Projeler sayesinde   bir yandan hem ülke ekonomisine hem de kent ekonomisine katkı sağlamak. Ayrıca işsiz olan vatandaşlara meslek edindirerek  iş ve meslek  kazandırmayı amaçlıyoruz.