Başkan V. Aktaş Esnafları Ziyaret Etti

Mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ayıran, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş bir kez daha esnafları ziyaret etti.

HALKIN İÇİNDE...HALKLA İÇ İÇE...

Mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ayıran, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan  Aktaş bir kez daha esnafları ziyaret etti.

Esnafları tek tek ziyaret eden, talep ve beklentilerini dinleyen Aktaş gittiği her noktada esnaf ve vatandaşların ise yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Ziyaretlerin merkezden genele yayılacak şekilde tüm esnafı kapsadığını kaydeden Aktaş  ‘Tüm esnafımızı ziyaret edip sorunlarının olup olmadığını soruyoruz. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz.
İlçe genelinde yaptığımız düzenlemelere tanıklık edenler, sarf ettikleri memnuniyet verici sözlerle bizi mutlu ediyor. Görülüyor ki biz çok yerinde ve doğru müdahaleler ile vatandaşların ve bölge esnafının beklentilerine karşılık verebilmişiz.
Değişim sadece fiziksel bir değişimin ötesinde yaşamsal bir değişimi de beraberinde getirdi. İyi hizmet, kaliteli hizmet veren kalıcı olacak ve eminim ki bol kazanç elde edecek.
Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan esnaflarımıza teşekkür ediyorum ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Esnaflar ise kendilerini bir an olsun yanlız bırakmıyan Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş'a teşekkür ettiler.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 2 kişi görseli olabilir