ZABITA TESPİT EDİYOR...FEN İŞLERİ YIKIYOR...

Suruç'ta Atıl durumda bulunan, ilçede görüntü kirliliği arz eden ve tehlike oluşturan metruk yapıların yıkımı devam ediyor.

Suruç'ta  Atıl durumda bulunan, ilçede görüntü kirliliği arz eden ve tehlike oluşturan metruk yapıların yıkımı devam ediyor.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş'ın talimatıyla  Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerce  ilçe genelinde yapılan çalışmalarda Mertismail mahallesinde bulunan 19 adet metruk yapının 7'si ve Hürriyet mahallesi küme evlerde bulunan Metruk ve kullanılmaz durumdaki yapılar tespit edilip Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından  yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bir 2 kişi, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve yol görseli olabilir

Bir açık hava ve şunu diyen bir yazı 'ZABITA' görseli olabilirBir 4 kişi ve açık hava görseli olabilir