24 SAAT HALKLA İÇ İÇE...

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş mesaisinin büyük bir bölümünü esnaf ziyaretleriyle sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlarken ilk olarak sık sık esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Aktaş, bugün de Mürşitpınar yolu üzeri 11 Nisan caddesi  üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaret ettiği her noktada esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi ve alaka gösterisinde bulunduğu Aktaş, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getirdi esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Aktaş'ın ziyaretleri sırasında Suruç İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Sinan Sert'te Aktaş'a eşlik etti. Başkan vekili Aktaş ve Binbaşı Sert kendilerine ikram edilen çay ve kahve ikramını geri çevirmediler.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir