HÜRRİYET PARKI YENİLENEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

Suruç Hürriyet Mahallesi Hürriyet Parkı yenileme tadilat çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Suruç  Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu İOM katkılarıyla ,  yaklaşık 5.5 dönüm   alan üzerinde kurulu olan Suruç Hürriyet Parkı’nda yenileme ve tadilat çalışmaları tamamlandı.

Hürriyet Parkı açılışına Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat SİNANOĞLU, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel KIZILAY, Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu - UN Migration Agency Şanlıurfa Ofis Müdiresi Jİnan OMAR,Topluluk İstikrar Geliştirici ve Hane Tadilatı Proje birimi görevlileri ,Serdar YALINKILIÇ , Süleyman DEMİR, Belediye Proje Koordinatörü Ahmet GÜL, Belediye İnşaat Mühendisi Önder KARAKAŞ ve Proje Sorumlu Mühendisi Mehmet Sait BAYRAKTAR  diğer vatandaşlar katıldı.
      Tadilat çalışmaları kapsamında  Hürriyet Parkında bulunan oyun grupları, yürüyüş parkurları, oturma grupları ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.Parkın içinde yer alan koşu parkurları ve spor aletleri vatandaşlar tarafından sıkça kullanılıyor. Belli aralıklarla spor aletlerinde egzersiz yapan sporseverler, Suruç Hürriyet  parkında yapılan tadilattan dolayı oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.
     Parkta ayrıca spor yapan vatandaşlar için birçok etkinlik alanı yer alıyor.  Yürüyüş yolunun bulunduğu alanda temiz havada spor yapmak isteyen vatandaşlar için spor aletleri de yer alıyor. Sabah erken saatlerde parka gelen vatandaşlar önce yürüyüş parkurlarında sabah yürüyüşlerini yapabilirler. Daha sonra spor aletlerinde sporlarını yaparak ve bu şekilde zinde bir güne başlayabilirler.