KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEMESİ HIZLA DEVAM EDİYOR…

Beldemiz sınırlarında ki yollara kilit parke taşı döşemesine hızla devam edilirken yapılan çalışmalar ile hem modern bir kimlik kazanıyoruz hem de ve Güzel Suruç İlçemizin estetik dokusunu korumaya da önem veriyoruz.

Yaklaşan kış mevsiminin gelmesiyle Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar ile beldemizi güzelleştirme atağına başlanırken, bu bağlamda cadde ve sokaklara kilit parke taşı döşeme işi tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Birimi’ne bağlı ekiplerin, şuan beldemizin farklı bölgelerinde kilit parke, yol, kaldırım ve sert zemin çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat SİNANOĞLU' ; ‘’Bizim önceliğimiz altyapı sorunlarını tamamen çözdükten sonra üst yapı hizmetlerini yapmaktır. Bu bağlamda alt yapı sorunlarını çözdüğümüz bölgelerde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışma kapsamında son günlerde, Merkez Mahalleler ve  Caddeleri çamur ve tozdan kurtarıldı. Bunlara ilave olarak ta diğer geri kalan mahalle ve sokaklar tümüyle düzenlenip vatandaşların kullanımına sunulacak.

Gururla ifade etmek gerekirse, şuan hali hazırda alt yapısı tamamlanan bölgelerde kilit parke çalışmalarımız da devam etmekte. Yapılan bu çalışmalarımız ile Suruç İlçemizi modern bir görünüme kavuşturduk. İlçemizin  güzelliği ile uyumlu bir şekilde oldukça, çağdaş bir görünüme kavuşan Suruç ilçemiz , vatandaşlarımız tarafından da oldukça takdir edildi’’ dedi.