6.250 TON FREZE MALZEME DÖKÜMÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Suruç Belediyesi tarafından ilçe genelinde tahrip olan cadde ve sokaklara 6.250 Ton Freze Malzeme Dökümü Gerçekleştirildi.

Çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yolların yeniden asfaltlanarak ulaşıma kazandırılması için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belli bir program dahilinde çalışmalar yapıyor. ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren ekipler, cadde ve sokakların standartlara uygun hale getirilmesi için yoğun gayret gösteriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu , ulaşım konusundaki hizmetlerini titizlikle yaptıklarını kaydederek, "Bir yandan henüz asfaltla buluşmamış cadde ve sokakları asfaltlıyor, diğer yandan zamanla tahrip olan bölümleri yeniden asfaltlayarak, şehir ulaşımına rahat bir nefes aldırıyoruz. Ekiplerimiz şu sıralar ilçe kenar mahallelerinde  faaliyetlerini sürdürüyor. Bozulan bölgelere freze makinesiyle önce kazı işlemi, ardından malzeme serimi ve asfalt yapılıyor. Daha önceleri kazı çalışmaları kepçelerle yapılırken, artık o eski ilkel şartları geride bıraktık. Freze makinesiyle daha temiz ve standartlara uygun asfalt yapıyoruz. Bu makineyle yollardaki eğim ve kot daha rahat ayarlanıyor. Aşınan ve bozulan eski asfalt yüzey, tümüyle kazındığı için yeni serilen asfalt kalıcı oluyor. Ayrıca yol yüzeyinde yapılan yamalar nedeniyle oluşan kot farkı ortadan kalkıyor" dedi.