AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE SPOR MALZEMELERİ DESTEĞİ SAĞLANDI

Suruç Belediyesi tarafından ilçe genelindeki amatör spor kulüplerine Spor malzemeleri desteği sağlandı.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu , belediye olarak amatör kulüplere yönelik yardım kampanyasını gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu  yardımlarımız artarak devam edecek ve güzel sportif faaliyetler gerçekleştireceğiz.dedi.  Bu yardımları yaparak kulüplerimize destek vermek ve can suyu olmak istedik. Amacımız gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması. Bunun en güzel yolu spor. Sporla uğraşan gençler her zaman başarılı olmuşlardır. Ayrıca burada kız sporcuları görünce ayrı bir mutlu oldum." ifadelerini kullandı.