Suruç'ta Muhtarlar Derneği Açılışı Yapıldı.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, Suruç Mahallelerinde görev yapan muhtarlar tarafından kurulan Suruç Muhtarlar Derneğini hizmete açtı.

Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Sokakta düzenlenen açılış törenine Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Veysel Kızılay, Şanlıurfa Belediyesi İl Encümeni Emin Ercan ve Nejdet Yüksel, Suruç Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Gündoğdu ve Mahalle Muhtarları katıldı.
 Suruç Muhtarlar Derneği açılış konuşması yapan Kaymakam Sinanoğlu, "Dernekler  bir arada olma imkanı sağlayan, istişare yapma imkanı sağlayan yerlerdir. Bizde bu anlamda derneklerimizi önemsiyoruz ve destekliyoruz. Mahalle muhtarlarımız bizim en önemli mesai arkadaşlarımız. Devletimizin muhtarlarla ilgili yaptığı çalışmalarda önemli mesafeler kat edildi. Muhtarlarımızın imkanlarının arttırılması için birçok çalışma gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar yürütülürken derneklerimize de büyük işler düşüyor."dedi. Sinanoğlu; Derneğin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Programıda konuşma yapan Suruç Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Gündoğdu, derneğin asıl amacının güçlü bir muhtarlık hizmeti vermek olduğunu söyledi. Gündoğdu, “Suruç  Muhtarlar Derneği Suruç ilçemize bağlı 18 mahalle muhtarının bir araya gelerek oluşturmuş olduğu bir dernektir. Derneğimizin esas amacı fikirlerimizi ve görüşlerimizi bir araya getirerek çok daha güçlü bir yapıyı ortaya koymak ve çok daha güçlü bir muhtarlık hizmetini vermektir. Derneğimizin açılışına katılan Kaymakamıza ve misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.