Başkan Vekili Sinanoğlu'ndan Veda Toplantısı

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, muhtarlar ile veda toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu,   İçişleri Bakanlığı 1. dereceli mülkiye müfettişi kadrosuna atandığını belirtti.  Sinanoğlu;  "Suruçta bulunduğu görev  süreci içerisinde Suruç'ta tüm resmi kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalıştık. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sinanoğlu , görevim boyunca burada olmaktan ve görev yapmak­tan hep mutlu oldum. Yurdumuzun bir cennet köşesinde görevi bırakıp, bir başka cennet köşesinde devam edeceğiz. Tabi ki Suruç 'tan  ve Suruçlu dostlarımızdan ayrılmak bizleri üzüyor hepinizi Allaha emanet ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.