SURUÇ'LU SALON HOKEYCİLERİ KİMSE TUTAMIYOR...

SURUÇ'LU SALON HOKEYİ TAKIMI SPORCULARIMIZI KİMSE TUTAMIYOR.

Suruç'lu Salon Hokeyi Takımı Sporcularımızı Kimse Tutamıyor.

Suruç Kaymakamı Ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş'ın Desteğini Hiçbir Zaman Esirgemediği Suruç Gençlik Spor Salon Hokeyi Sporcuları Gaziantep’te Yapılan U16 Bölgesel Kız Ve Erkekler Grup Elemelerinde  Şampiyon Olarak Türkiye Finallerine Katılmaya Hak Kazandı.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Suruç Kaymakamı Ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş Teknik Ekip Ve Sporcuları Tebrik Etti

Daha Önce De Verdikleri Desteklerle Suruç Salon Hokeyi Takımının Namağlup Olarak Türkiye Şampiyonu Olduğunun Altını Çizen Aktaş " Sporcularımıza Her Zaman Güvenimiz Tam, Mücadele Ettikleri Her Şampiyonada Kupasız Dönmüyorlar. Son Olarak Ta Hem Kız ,Hem Erkek 16 Yaş Kategorisinde Grup Elemelerinde Şampiyon Oldular İlçemiz Başta Olmak Üzere Bölgemizi  Türkiye Finallerinde Temsil Edecekler Sporcularımızı Tekrar Gönülden Tebrik  Ediyor Gözlerinden Öpüyorum. Spora Ve Sporcuya Destek Vermeye Devam Edeceğiz. "Dedi.

Bir 14 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'sद2Cg REDMI NOTE 10 #ZEYNEL#OZ' görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir