SURUÇ BELEDİYESİNİN YENİ HIZMET BİNASI İÇİN PROJE ÇALIŞMASI BAŞLADI.

Son 2,5 yılda gözle görünür değişimin yaşandığı Suruç ilçesinde Suruç Belediyesi Yeni Hizmet Binası için proje çalışmaları başladı. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş Yeni Hizmet binası için hazırlanan Örnek Projeyi inceledi yetkililerinden proje hakkında bilgi aldı. Uzun yıllardır hizmet veren Suruç Belediyesinin ihtiyaca cevap veremedigini belirten Aktaş Mevcut Hizmet binasının yenilenen, modernleşme yolunda büyük bir yol kat eden Suruç ilçesine yakışır olması gerektiğinin altını çizerek " Belediyemizi Yeni Hizmet binasına kavuşturmak için bir süredir çalışmalarımız devam ediyordu. Bu aşamada ilçemize her yönüyle yakışır Yeni Hizmet binasının Projesi tamamlandı. Projeyi inceledik. İnşallah projemizi hayata geçirdiğimiz ilçenin göbeğinde yer alan Belediyemiz daha geniş bir alanda ilçe dışında vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak" dedi . Aktaş açıklamasında " İlk olarak fizibilite çalışmasını gerçekleştirdik. İkinci aşamamız proje aşaması yer ve zaman konusunda vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz" dedi.