Kültür Merkezlerimiz İstihdama Katkı Sağlayacak

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Tarik Açıkgöz Belediye ve Kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezi ve Kültür Merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Mesaisinin büyük  bölümününde ilcede inceleme ve ziyaretlerde bulunan Baskan Vekili Açıkgöz'un bu sabahki ilk  durağı ilcede Sosyal Sorumluluk projeleri kapsaminda faaliyet gösteren istihdama büyük katki sunan Aligor Kültür merkezi  oldu , merkezde incelemelerde bulunan Açıkgöz burada birim Sorumlusu Hatice Ikbal tarafından yapilan calismalar hakkında bilgi aldı.Kadinlarin istihdamı noktasında büyük hizmet veren  kültür merkezinin

Halıcılık  Giyim  El  sanatları Okuma  yazma ,  Kuran kurslarini ziyaret eden Açıkgöz'ün bir sonraki durağı yine Suruç belediyesinin  bunyesinde faaliyet gösteren Gençlik ve Kültür merkezi oldu.Burada faaliyet gösteren kurs ve projeler hakkında bilgi alan Açıkgöz El sanatları , okuma yazma ,  kuaför kursu  kuranı kerim ve pastacılık kurslarında incelemelerde bulunduktan sonra kültür merkezinin çevre duzenlemesi  ve bahçe kısmını inceledi yetkililerden bilgi aldı.

Açıkgöz ziyaretleri kapsamında Halk Eğitim merkezini de unutmadi burada Okuma yazma kursları,dikiş  nakis ve el sanatlarını kurslarını ziyaret eden yetkililerden bilgi aldı.

İlceye atandığı gunden bu yana bir yandan esnaf ve halki ziyaret ederek talep ve isteklerini dinleyen Açıkgöz kültür merkezlerinde bulunan kursiyerlerle bir araya gelerek onların her türlü talep  ve isteklerini dinlemeye devam ediyor.

Kültür merkezlerini her fırsatta onemsedikerini belirten Suruç  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz " Mevcut projeler kapsaminda kurslarımiz devam ediyor SODES Kapsamında hayata gecirilcek olan yeni  projelerle kurs sayılarımiz artacak  bu kurslar sayesinde hem istihdam sağlayacagiz hemde kursiyerlerimiz bos vakitlerini degerlendirerek meslek sahibi olacaklar dedi.