BAŞKAN VEKİLİNDEN HOKEY TAKIMINA TEŞEKKÜR.

Türkiye Finallerinde Türkiye 3.sü olan Suruç Belediyesi Gençlik Spor Salon Hokey Takımını Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz makamında ağırladı.

Şanlıurfa’yı temsil eden Türkiye 3.sü olan Suruç Belediyesi Gençlik Spor Hokey Takımını makama davet ederek,tebrik eden Suruç Kaymakamı  ve Belediye Başkan  Vekili  Tarık Açıkgöz, takımın Şanlıurfa'ya şampiyonluk getirmesi için elinden gelen desteği sağlayacağını söyledi. Futbolun dışında alternatif sporlarda gereken desteklerin verileceğini aktaran Suruç Kaymakamı Tarık Açıkgöz, gençleri makamına davet etmesi sporcuları  motive etti.
Yaklaşık 3 yıl önce kurulan ve antrenörlüğünü beden eğitimi öğretmeni Abit Bostancı'nın yaptığı Suruç Belediyesi Gençlik Spor Salon Hokey Takımı Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel ile birlikte gerçekleşen ziyarette Yüksel “Bizlere destek olan vekilimiz İbrahim Halil Yıldız ve kaymakamımız Tarık Açıkgöz’e teşekkür ediyoruz” dedi.