BAŞKAN AÇIKGÖZ ECZACILARI UNUTMADI.ECZACILAR BAŞKANI MIRRA ILE KARŞILADI

Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz 150 Yatak kapasiteli Suruç Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczacilari ziyaret etti.

Bir yandan ilçede yapılan proje ve hizmetleri yerinde görmek yetkililerden calismalar ile alakalı bilgi alan gezi ve incelemelerini aralıksız olarak sürdüren Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz bir yandan da ilçe esnafına ziyaretlerini sürdürüyor.

Daha önce Suruç 150 Yataklı Devlet Hastanesini ziyaret eden hastalarla bir araya gelen Baskan Açıkgöz bu kezde ilçede faaliyette bulunan Eczacilari ziyaret etti.

Sağlıkta olmazsa olmaz konumunda olan Eczacilari ayak üstü ziyaret eden Açıkgöz hepsine ayrı ayrı başarılar diledi.

Gittiği her eczacida yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz'u Suruç'lu eczacılar yorede sıkça tüketilen acı kahve ( mirra) ile karşıladılar.

Eczacıların yoğun ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan AÇIKGÖZ onları sık sık ziyaret edeceğini belirtti.