Suruç Belediyesi ağaçlandırma çalışması başlattı.

Suruç Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan bütün parklara ve ana caddelere ağaç dikimi ve çiçek ekimine başlandı.

Agaç dikim mevsimi olması nedeniyle Suruç Belediyesi de ilçe merkezindeki tüm parklarda genel temizlik, bakım onarım ve  çiçek ekimi ile ağaç dikimine başladı. Çarşı merkezinde bulunan caddeler  başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han ÖZDEMİR, rengarenk ve yemyeşil bir Suruç için çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşların en büyük sosyal alanlarının Parklar olduğunu vurgulayan ÖZDEMİR , "ekim mevsiminin gelişiyle birlikte Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ilçemizde bulunan tüm parklarımızda genel bir temizlik çalışması başlatmışlardır. Bununla birlikte tadilat, onarım ve mevsimlik çiçek ekimi de  yapılmaktadır. Böylece vatandaşlarımız özellikle yaz gecelerinde daha nezih daha temiz bir ortamda dinlenebileceklerdir." diye konuştu.