BAŞKAN V. AKTAŞ İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI.

On bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.

Onbir ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.

Ramazan ayı buluşmaları kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ev sahipliğinde  Öğretmenler Evinde düzenlediğimiz Ramazan ayının bereketli iftar sonrasında kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Kardeşlik, paylaşma ve yardımlaşmanın manevi iklimini yaşadığımız bu buluşmalara önem veriyoruz.
Hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.

Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum.

KENAN AKTAŞ
    SURUÇ KAYMAKAMI ve BELEDİYE BAŞKAN V.

Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Vatandaşlarımızla iftar programında bir aradayız..' görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Çocukları da unutmadı...' görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ω Çocuklarımız herşeyimiz... FOLAS' görseli olabilir

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Çocuklarımız geleceğimiz.' görseli olabilir