Sınırdaki Çocuklardan Açıkgöz’e Sevgi Seli

Suruç Kaymakmı Ve Belediye Başkan Vekili Açıkgöz sınırın sıfır noktasındaki Mürşitpınar’da bir dizi incelemelerde bulundu.

Açıkgöz sosyal yardımlaşma vakfı tarafından belirlenen yardıma muhtaç ailelelere ziyaret etti. Sınırın sıfır noktasında bulunan çocuklar Açıkgöz’e sevgi gösterisinde bulundular.

Suruç Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Tarık açıkgöz ilçe merkezi başta olmak üzere köy ve mezralarda vatandaşları ziyaret edip talep ve isteklerini dinliyor. çalışmalarında ağırlığı yardıma muhtaç dul yetim ve kimsesizleri unutmayan başkan açıkgöz son durağı Suruç ilçesinin sıfır noktasında bulunan Suriye sınırındaki Mürşitpınar oldu burada vatandaşlarla bir araya gelen ve Mürşitpınar’dakı taziye evini ziyaret edip vatandaşlara başsağlığı dileyen başkan Açıkgöz daha sonra ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından belirlenen yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti Suruç SYDV Müdürü Mehmet Koç tan bilgi aldı burada ailelerin iş nakdi yardım vb. taleplerini dinleyen Açıkgöze Mürşitpınar sınırında bulunan çocuklar sevgi gösterisinde bulundular. Çocukların hoş geldin kaymakam amca karşılamalarına karşılıksız bırakmayan iyi tatiller dileklerinde bulunup oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

Gezi ve incelemelerin Ardından bir açıklama yapan Suruç kaymakamı ve Belediye başkanı Açıkgöz " İlçe Merkezi başta olmak üzere köy ve mezralarda hiçbir vatandaşlarımızı ayırt etmeden taziyelerinde hastalıklarında tüm talep ve isteklerinde onların yanında olmaya çalışıyoruz bugünde mürşit pınardaydık yardıma muhtaç kardeşlerimizi ziyaret ettik ailelerimizin taleplerini dinledik gıda yardımında bulunduk taziye evimizi ziyaret ettik kardeşlerimizin acılarına ortak olduk devletimizin tüm imkanlarını hem kaymakamlık hem belediye olarak imkanlar dâhilinde destek olmaya devam edeceğiz Suruç’umuzu seviyoruz halkımızı seviyoruz bizlere destek veren tüm Suruçlu kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.