AKTAŞ ŞAMPİYON SPORCULARLA İFTARDA BULUŞTU.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş Ramazan Ayı buluşmaları kapsamında Suruç Belediyesi Salon Hokeyi Spor Kulübünün sporcuları ile iftarda buluştu.

On bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında ilçede her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan V. Aktaş Suruç Belediyesi bünyesinde ter döken sporcuları da unutmadı.

Aktaş Süper Lig, U16 Kız ve Erkek, Yıldızlar Kız ve Erkek, Minikler kategorilerinde Kız ve Erkeklerden oluşan 112 sporcu ,klüp yönetimi ve antrenörlerinin yer aldığı programda iftarını  sporcularla birlikte açtı.

İftar öncesi ve sonrasında sporcularla tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan V.Aktas Suruç Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Suruç Belediyesi Salon Hokey spor kulübü camiasının her geçen gün daha büyük bir aile olduğunu dile getirdi.

Ramazan Ayının son günlerinde sporcuları da unutmadıklarını sözlerine ekleyen Aktaş "Desteğimiz her zaman sürecek sporcularımıza başarılar diliyorum şimdiden kendilerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum "dedi.

Teknik kadro ve sporcular ise kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan V. Aktaş'a teşekkür ettiler.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Aktaş Şampiyon sporcularla iftarda buluştu...' görseli olabilirBir 4 kişi ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Aktaş Spor Barış, Dostluk ve kardeşliktir' görseli olabilir