KIRSAL MAHALLELERDE SELE MARUZ KALAN BÖLGELERE ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR.

Suruç ilçesinde 29 Nisan sonrasında yaşanan Dolu ve Sel doğal afeti sonucu meydana gelen sel felaketinden zarar gören Kırsal kesimde Suruç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Suruç ilçesinde 29 Nisan sonrasında yaşanan Dolu ve Sel doğal afeti sonucu meydana gelen sel felaketinden zarar gören Kırsal kesimde Suruç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 4 Kepçe 2 Su Arazösü ,6 Binek Otomobil, 28 Müdahale ekiplerinin  ara vermeden çalışması sonucunda Salıkuyu - At yolu mezrası ,Sağlar -gölcük mezrası ,Göleç  -Deniz mezrası ,Dumlukuyu - Molahamza , Çengeli- Küçük Köprü-Şenlik Höyükyanı-Akören , Uludüz-Yıldız - Boztepe,  Yazı-karakuyu ve bölgelerinde oluşan 18 mahallede meydana gelen sele müdahale edildi.

Ekipler ilçe genelinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir su kütlesi görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir