SÜLEYMAN ŞAH PARKINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR...

Suruç Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenmek üzere başlatılan YENİ SÜLEYMAN ŞAH PARKINDA çalışmalar son sürat devam ediyor.

Aslına uygun halde yenileme çalışmalarının başladığı parkta  toprak tesviye çalışması, dekoratif aydınlatma direklerinin montajı ve wc fayans seramik döşeme çalışmalarının ardından ziyaretçilerinin araçlarını park edeceği otopark alanında kilitli parke taşı döşeme çalışması devam ediyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş çalışmaların son sürat devam ettiğini belirterek " ilçemize yakışır şekilde baştan aşağı yenileme çalışmaları başlatılan Süleyman Şah parkının inşaatına sona geldik.Hayırlı uğurlu olsun.  " dedi

Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 4 kişi, ağaç ve yol görseli olabilir