SURUÇ BELEDİYESİ’NİN BEŞ YILLIK STRATEJİK PLANLAMA TOPLANTISI HALKIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPAN EŞ BAŞKAN HATİCE ÇEVİK KONUŞMASINA HDP BELEDİYELERİNE ATANAN KAYYUM KARARLARINI KINAYARAK BAŞLADI. KAYYUM ATAMALARINI ‘DARBE’ OLARAK NİTELEYEN HATİCE ÇEVİK ‘HALKIN İRADESİNİN YOK SAYILAMAYACAĞINI, SANDIKTAN ÇIKAN SONUCA HERKESİMİN SAYGI GÖSTERMESİ GEREKTİĞİNİ, KAYYUM ATAMALARINI TANIMAYACAKLARINI’ BELİRTTİ.

TOPLANTIDA SÖZ ALAN KATILIMCILAR BELEDİYENİN ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİ DİLE GETİRDİLER. HALK TARAFINDAN GELEN ÖNERİ VE TALEPLERİN DİKKATE ALINACAĞINI BELİRTEN EŞ BAŞKAN HATİCE ÇEVİK ‘ SURUÇ İÇİN EN İYİSİNİ, EN GÜZELİNİ YAPMAK İÇİN BEŞ YILLIK PLANLAMAMIZI OLUŞTURACAĞIZ. SURUÇ HİZMET GÖRECEK, SURUÇ YEŞİLLENECEK,HALKIMIZLA EL ELE VEREREK SURUÇ’U YAŞANILABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ.’ ŞEKLİNDE KONUŞTU.