SURUÇ'LU SPORCULAR DÜNYA KUPALARINI TOPLADI...

Suruç'ta Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş'ın "Spora ve Sporcuya destegimiz her fırsatta devam edecek" sloganı meyvelerini vermeye başladı.

Suruç'ta Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş'ın "Spora ve Sporcuya destegimiz her  fırsatta devam edecek"  sloganı meyvelerini vermeye başladı.

12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 52 Ülkeden 3200 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Kıck Boks Dünya Kupası Şampiyonasında. 12 sporcuyla katılım sağlayan Suruç Belediye Kıck Boks takımı ,3 Altın 1. Gümüş 2.Bronz madalya alarak takımlar kategorisinde Şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.
Şampiyonada
1.Emrah YAŞAR, Büyükler kategorisinde 86 Kg’de Dünya Kupası Şampiyonu oldu.
2.Fatma Nursev AKALTUN, Gençler kategorisinde Dünya Kupası Şampiyonu oldu.
3.Muhittin AKALTUN yıldızlar kategorisinde +81 kg’de Dünya Kupası Şampiyonu oldu.
4.Hiranur AKALTUN minikler kategorisinde Kick Boks Dünya Kupası 2’cisi oldu.
5.Fethi GÜNDÜZALP Gençler kategorisinde 60 kg’de Kick Boks Dünya Kupası 3’sü oldu.
6.Ebubekir DÜZME büyükler kategorisinde 67 kg’da Dünya Kupası 3’sü oldu.

Sporcularımıza şampiyonluk kupalarını  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya takdim etti. Yarı finalde mücadele eden Suruç Belediyesi Kick-Boks Sporcumuz Avrupa şampiyonu Emrah Yaşar İsrailli rakibini yenerek finale çıktı. Gururumuz Emrah yaşar dünya kupası yarı finalinde Alman rakibini 34.saniyede nakavt ederek geleceğin MAK TAYSIN,MUHAMMET ALİ’si olacağının ayak seslerini getirip ,salonda gözleri kendine çekti.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. Suruç'ta ilk kez Uluslararası Kik-Boks Dünya şampiyonasında Suruç'lu sporcuların  Dünya Şampiyonu olduklarına dikkat çeken Başkan V.Aktaş " Sporcularımıza verdiğimiz desteğin geri dönüşümünü Şampiyonluk kupalarıyla  alıyoruz. Sporcularımız başarıları ile göğsümüzü kabarttılar İlçemizdeki değişim her yönüyle kendini gösteriyor. İnanmak başarmanın yarısıdır" dedi.
Öte yandan Sporcular ve teknik heyet geldiği günden bu yana verdiği desteklerden dolayı Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş'a teşekkür ettiler.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'RUOSCEING C enkick DÜNYA ŞAMPİYONLARI SURUÇ BELEDİYE SPORDAN...' görseli olabilir