Rutin belediyecilik işlerinin yanında üretim ve istihdam odaklı bir yaklaşımla bu fabrika inşaatını gerçekleştiriyoruz. % 60 oranında tamamlanan fabrikamız bittiğinde Suruçlu vatandaşlarımız istihdam edilecek.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde Suruç Belediyesi tarafından yapımına başlanan istihdam odaklı Fabrikanın inşaat çalışmaları son hız devam ediyor.

İnşaat alanını ziyaret edip incelemelerde bulunan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş İlçede istihdam odaklı projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ve bunlar arasında en önemli projelerden birinin de bu fabrika yapım işinin olduğunu belirtti.

Suruç'un her geçen gün gelişen ve değişen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Aktaş "Fabrikamız tamamlandığında Suruç ilçesinde ikamet eden vatandaşlarımız istihdam edilecek" dedi.