KURUMSAL GİYİM MAĞAZASI AÇILIŞI YAPILDI..

Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Aktaş, giyim mağazasının açılışını yaptı.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan AKTAŞ, 11 Nisan Caddesi güzergahında girişimci Şakir GÜNAY tarafından hizmete açılan; giyim sektörünün köklü markaları olan Mavi, Koton, Loft ve Defacto markalarını içinde barındıran giyim mağazası açılış törenine katıldı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Aktaş, giyim mağazasının açılışını yaparak, Suruç'ta oluşan olumlu havayla birlikte artık kurumsal markaların ilçemize gelmesiyle gelişen ve büyüyen bir Suruç olduğunu söyledi.

Yatırımcıları cesaretinden dolayı kutlayan Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Kenan AKTAŞ, 11 kişinin istihdam edilecek olmasını da çok önemsediklerini belirterek; Giyim Mağazası yatırımcısı Şakir GÜNAY'ın atılımları ile ilçemizde hizmete açılan bu mağaza inanıyorum ki ilçemizin giyim sektöründe ki yeni yüzü olacaktır.  Girişimcilerimizi takdir ediyor, bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.