Suruç Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantıları başladı

Suruç Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk birleşimi Eş Başkan Hatice Çevik başkanlığında Belediye konferans salonunda gerçekleştirildi.Belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda,gündem maddeleri ele alındı.Suruç  Belediyesi kadın birimi ve kültür birimine iki sözleşmeli personel alımı ve taşınmaz kiralamak için Belediye Başkanına yetki verilmesi maddeleri görüşülüp oylamaya sunuldu.Her iki gündem maddesi de oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündem maddelerinin oylanıp kabul edilmesinden sonra,toplantı bir sonraki gün devam edilmek üzere sona erdi.Ekim ayı olağan meclis toplantısının 20 gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

Ekim ayı boyunca devam edecek meclis toplantılarında görüşülecek gündem maddeleri şöyle;

1-2019 yılında Sözleşmeli personel alımı

2-Taşınmaz kiralamak için Belediye Başkanına yetki verilmesi

3-2020,2021 ve 2022 yılı Mali Yılı Bütçesi

4-2020 yılı Gelir Tarifesinin belirlenmesi