15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DÜZENLENEN PROGRAMLA ANILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde çeşitli programlar düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen anma programında şehit kabirleri ziyaret edilerek Şehitlerimizin ruhu için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Kenan AKTAŞ, beraberindeki heyet ile şehit kabirlerine çiçek bıraktı ardından şehit ailelerini ziyaret etti.
Hane halkıyla sohbet eden Kaymakamımız Aktaş, şehit yakınlarıyla yakından ilgilendi.
15 Temmuz şehitlerimiz ve diğer tüm şehitlerimiz için Cuma Namazı öncesi Ulu camiinde Mevlid okutuldu. Vatandaşlara gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu.
Cumhuriyet meydanında devam eden etkinlikte Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından 15 Temmuz Şehitlerinin özgeçmişi, Vakit Gelir Gideriz isimli sinevizyon ve Geceden Şafaka 15 Temmuz Belgeseli gösterimi yapıldı. Etkinlikte konuşma yapan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş "15 Temmuzda Ülkemize karşı yapılan hain darbe girişimi milletimizin direnişiyle bertaraf edilmiştir. Bu millet tarihte Çanakkale'de İstiklal harbinde olduğu gibi ferasetiyle vatanına, bayrağına sahip çıkmıştır."Dedi