Suruç Belediyesinden yol yama çalışmaları

Suruç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bozuk ve çukur olan cadde ve ara mahallelerde yolları onarıyor. Havaların güzel olduğu bugünlerde çalışmalarını sürdüren ekipler, Kış ayları gelmeden Suruç genelinde bozuk olan yolları onarmayı hedefliyor. Yapılan çalışmalarla ilgili  Suruç Belediye Başkanı Hatice ÇEVİK “ekiplerimiz öncelikle belirli bir program dahilinde ilçemizdeki bozuk yolları tespit edip yama çalışması yürütüyor. İlçe merkezinde, yollarda oluşan çukurların vatandaşlarımızı mağdur etmemesi için başlattığımız yama çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarına devam edecektir. Bu konuda bizimde tespit edemediğimiz bozuk ve çukur yollar varsa halkımızın bize yazıp bildirmesini bekliyoruz. Halkımızın yaşam alanlarını kolaylaştırmak için Suruç Belediyesi olarak var gücümüzle çalışacağız.” Şeklinde konuştu.