Eş Başkandan esnaf odalarına ziyaret

Suruç Belediye Eş başkanı Hatice Çevik İlçemize gelen HDP Urfa Milletvekili Ömer ÖCALAN ,Belediye Meclis üyeleri ile birlikte,Şoförler odası,Ziraat odası,Sanayi odası ve Muhtarlar derneğini ziyaret ettiler.İlçemizin sorunlarının ele alındığı ziyaretlerde Eş Başkan Hatice Çevik “Belediyeyi devraldığımız ilk günden bu yana dile getirmiş olduğumuz katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye çalışıyoruz.Suruç İlçemizin gelişebilmesi için Suruç’da bulunan bütün sivil toplum kuruluşlarıyla eş güdüm halinde hareket etme temel prensiplerimizdendir.Halkımıza huzur içinde ve rahat bir yaşamın imkanlarını yaratabilmek için el ele vermemiz gerekiyor. Belediye olarak esnafımızın yanındayız,esnafımızın her türlü sorunlarını çözmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız”şeklinde konuştu.