Eş Başkan Hatice ÇEVİK Belediye personelleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Suruç belediye Eş Başkanı Hatice ÇEVİK,belediyenin kadrolu çalışanlarıyla iş performansı ve disipliniyle ilgili toplantı gerçekleştirdi.Toplantıda Eş başkan ÇEVİK belediye çalışanlarını uyararak ”özellikle bizim en çok önem verdiğimiz konu iş disiplinidir.Sizlerden beklentimiz sabah işe başlama saatinden tutalım akşam mesai saatinin bitimine kadar tam bir performansla işlerinizi yapmanızdır.Bu konuda daha öncede uyarılarımızı yapmıştık,gerek mesai  saatlerine uyma gerekse verilen görevleri zamanında yerine getirme konusunda.Biz Suruç halkına hizmet için göreve geldik.Dolayısıyla, belediye çalışanlarımızında bu konuda hassasiyetle üzerlerine düşen görevleri yerine getirmelerini bekliyoruz.Belediye çalışmalarının düzenli yürüyebilmesi için disiplinli hareket etmek şarttır.Bu konuda arkadaşları uyarıyoruz.Benzer şikayetlerin gelmemesi için özellikle birim amirleri gerekli denetimleri yapmalıdır.Bundan sonra iş disiplinine uymayan,işleri aksatan ve mesai saatlerine özen göstermeyen personellerle ilgili gerekli işlemleri yapacağız.Biz görevi devralırken halka bir söz verdik; ‘7/24 halka hizmet götürme’ konusunda.Bunu yapabilmek için personellerimizin yüksek bir motivasyonla çalışmalara dört elle sarılması gerekiyor.Belirtmiş olduğum konularda bundan sonra gerekli özen ve önemin gösterileceğine inanıyorum”şeklinde konuştu.