15 TEMMUZ'DA ŞEHİTLERİMİZ ve AİLELERİ UNUTULMADI

TÜRKİYE GEÇİLMEZ sloganıyla 5. Yılını icra edeceğimiz " 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" programında şehitlerimiz ve şehit aileleri unutulmadı.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti karanfiller bıraktı, Aktaş kabir  ziyaretlerinin ardından beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte 2011 YILINDA SIIRT KURTALANDA ASKERİ ARACIN  DEVRİLMESİ SONUCU ŞEHİT OLAN ABDÜLKADİR YARCAN  EŞİ EMİNE YARCAN'ı evlerin de ziyaret etti.

10  YAŞINDAKİ KIZI MELEK YARCAN'LA YAKINDAN İLGİLENDİ ÇEŞITLİ HEDİYELER VERDİ.

" Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir ağaç ve açık hava görseli olabilir