BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN SİNANOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ÇİFTÇİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ FERHAT SİNANOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN SİNANOĞLU’NA HAYIRL I OLSUN ZİYARETİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ÇİFTÇİ beraberindeki heyet ile birlikte Suruç belediye başkan vekili SİNANOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

Ziyareti esnasında bir açıklama yapan başkan ÇİFTÇİ SURUÇ ilçesinin Belediyecilik anlamında hizmete aç bir ilçe olduğunu belirterek Büyükşehir belediyesi olarak pozitif ayrımcılık yapıp belediye hizmetlerinde deste olacağız. Suruç’ta yaşayan her vatandaşımız hizmetin en iyisine layık bu anlamda başkan vekilimiz Sn. Sinanoğlu’nun ilçede güzel hizmetler ve projeler inancımız tam ben kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyor ve belediye olarak bir kez daha Suruç ilçemizin güzel bir görünüme kavuşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Belediye Başkan vekilimiz Ferhat SİNANOĞLU ise sayın başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz biz elimizdeki imkanlarla ilçemizde belediyecilik hizmetini sürdürmeye devam ediyoruz bu anlamda büyükşehir belediyemizin desteğini fazlası ile görüyoruz. Başta büyükşehir belediyemiz olarak üzere tüm belediyelerimize bizlere verdiği desteklerden dolayı Suruç halkı adına teşekkür ediyoruz . dedi.

Bir süre Suruç’ta yapılacak olan projeleri ve çalışmaları görüşen başkan vekili SİNANOĞLU ve ÇİFTÇİ beraberindeki heyet ile birlikte ilçe merkezinde vatandaşları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.