Aktaş'tan Kurban Bayramı Mesajı

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aktaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Hemşerilerim...

Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Covıd-19 salgını ile mücadelemizi  başarılı bir şekilde sürdürdüğümüz bu dönemde lütfen tedbirleri elden bırakmayalım , rehavete kapılmayalım.Yarın eda edecegimiz Kurban bayramında kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım, maskesiz asla dolaşmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Suruç'lu hemşerilerim olmak üzere tüm islam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, idrak edeceğimiz Kurban Bayramının  insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum.

Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı nice bayramlara kavuşmak dileğiyle.

Kenan Aktaş
    Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.