SURUÇ ÇEVRE YOLU BAŞKAN V. AKTAŞ'IN TAKİBİNDE...

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş Suruç Çevre Yolu çalışmalarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Başkan V. Aktaş Çevre yolundaki çalışmaları yerinde inceledi , şantiye binasına giderek yüklenici firma yetkilerinden bilgi aldı, bu yola entegre edilebilecek yollar hakkında istişarelerde bulundu.

Yapımına devam edilen Suruç - Mürşitpınar - Akçakale çevre yolunun 60 metre genişliğinde olduğunu belirten Başkan V. Aktaş " Belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçemiz için büyük önem arz eden Çevre Yolunun çalışmalarını da yakından takip etmeye devam ediyoruz." dedi.

Firma yetkilileriyle sık sık istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan V. Aktaş "Çevre yolumuzda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili olarak firma yetkililerimizde bilgi aldık ve bu yola entegre edilebilecek yollar hakkında istişareler bulunduk Çalışmaların aksamaması ve yolun bir an önce trafiğe açılabilmesi için ilgili kamu kurumlarıyla olan temaslar ve vatandaş talepleri değerlendirdik. Çalışmaları takip etmeye devam edeceğiz." dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Aktaş Çevre yolu ile ilgili brifing aldi...' görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir