AKTAŞ KÖY İÇİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ...

Suruç Belediyesi Fen işleri müdürlüğümüz tarafından başlatılan Köy içi yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Binatlı ve Uysallı köyünde devam eden çalışmaları Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan AKTAŞ yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şimdiye kadar bir çok kırsal mahallenin köy içi yollarının yapıldığını belirten Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan AKTAŞ '' İlçemizin genelinde kırsal mahallelerimizin aciliyet arz eden köy içi yollarında ilk olarak çalışmalara başladık. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bugün Binatlı ve Uysallı mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor, yarın başka bir mahallemizde çalışmalar devam edecektir. Dolayısıyla köy içi yol sorunu kalmaması amacıyla Belediyemizin tüm imkanlarını vatandaşlarımız için seferber etmiş durumdayız. Bir yandan çalışmalarını yerinde takip ediyoruz, bir yandan da vatandaşlarımızla hasbihal ederek talep ve isteklerini yerinde dinliyoruz.'' dedi.

Başkan Vekili AKTAŞ ziyaret ettiği her noktada kendilerini bağrına basan samimi ve sıcak karşılayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Bir bir veya daha fazla kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir

Bir ağaç ve su kütlesi görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir