Bakan Çelik’ten Başkan Vekili Sinanoğluna Teşekkür

16 Nisan'da Yapılacak Olan Referandum İçin Suruç İlçesinde Bir Dizi Temaslarda Bulunan Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Suruç Belediyesine Yapmış Olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Suruç'ta Katılacağı Program Öncesi ilçenin Ana Arterleri Başta Olmak Üzere bir Mahallesini Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Vali Güngör Azim Tuna Ve Beraberindeki Heyetle Birlikte Gezen Çelik İlçenin Adeta Baştan Aşağı Yenilendiğin Görünce memnuniyetini ifade ederek, başta Vali Tuna olmak üzere milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a teşekkür etti. Suruç ilçesinde katılacağı referandum programı için toplantının yapılacağı alana gelen Bakan Çelik kendini karşılayan başkan vekili Ferhat Sinanoğlu' 'nu yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek Suruç ilçesini Hiç Bu Kadar Temiz Ve Düzenli Görmedim Dediği öğrenildi.