Kutlu Doğum Haftası Suruç'ta kutlandı

Suruç Belediyesi ve kardeş belediye Esenler Belediyesi işbirliği ile kutlu doğum haftası etkinliği gerçekleştirildi.

Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu'nun girişimleri sonucu gerçekleştirilen etkinlikte 'ortağız bir namusa' ilahisiyle gündeme oturan Grup Tillo ve televizyoncu Gazeteci-Yazar Ömer Döngeloğlu'nun katılımcı olarak yer aldığı program Kur'an tilaveti ile başladı.

Ardından bir konuşma yapan Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, kutlu doğum haftasının önemine dikkat çekerek, "Kutlu doğum haftası yüreklerimizin gönüllerimizin islam aleminin ve tüm insanlığın merhametle donanmasına vesile olsun.  Milletimizin kalbinde var olan peygamber sevgimizi harekete geçirmiş ve bu gelenek sadece ülkemiz için değil bütün gönül coğrafyasında, gurbet ellerde yaşayan bütün vatandaşlarımıza arasında bir bilgi ve irfan ziyafetine kardeşlik şölenine bir manevi yenileme haftasına dönüşmüştür.Vesile olan bütün büyüklerimizi minnet rahmet ve saygıyla anıyorum" dedi.

"EL ELE VERECEĞİZ"

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş ise, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun selamını getirdiğini belirterek, "bugün burada güzel bir etkinlikte Suruçlu kardeşlerimizle olmaktan çok mutluyum. İnşallah el ele vererek kardeş belediyemiz Suruç Belediyesi ile bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Ömer Döngeloğlu, kardeşlik ve paylaşmak konusunda katılımcılara seslendi.

Konuşmaların ardından Grup Tillo seslendirdikleri birbirinden güzel ezgilerle muhteşem bir ilahi konser verdi. Programın sonunda Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Karataş'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Programa katılan davetliler böyle bir etkinliğin Suruç'ta yapılmasından dolayı Sinanoğlu'na teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devamını diledi.

Programa Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu'nun yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, STK Temsilcileri, Daire Müdürleri, Suruç çadır kent müdürü Mehmet Han Özdemir, bay ve bayanlardan oluşan çok sayıda davetli katıldı.

ajans urfa