SURUÇ BELEDİYESINDEN BIR ILK DAHA URFA'DA SURUÇ RÜZGARI.

15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftasi etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Valiliği , Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Il Kültür ve Turizm Müdürlüğünün isbirligiyle " Yöresel Yemekler ve Sunumlar " programı gerçeklestirildi.

Merkeze bağlı tüm ilceler kendilerine has muftak yemeklerini konuklara ikram ederken en büyük etkinlikte konuklara Kuru Dolma , Sarma ve Aligör Kuluncesi ile programa katılan Suruç ilçesi konuklardan tam not aldı.

Düzenlenen programa katilan Vali Sanliurfa Valisi Güngör Azim Tuna Suruç standını tüm standları ziyaret ederek yetkililerle görüştü sunumlarindan dolayı teşekkür etti.

İlcemizi Suruç Belediyesinin temsil ettiği etkinlikte Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoglu adına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir , Özel Kalem Müdürü Veysel Kızılay Aligör Kadın Kültür Merkezi sorumlusuHatice Ikbal ve diğer yetkililer katıldı.

Suruç standını ayrıca bir dönem başarılı bir şekilde Kaymakam vekili ve Belediye Baskan Vekili görevini yapan Vali yardımcısı Tarık Açıkgöz'de ziyaret ederek başarılar diledi