İSTANBUL VALİSİ VASİP ŞAHİN SURUÇ BELEDİYESİNİ AĞIRLADI...

Esenler Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, her yıl farklı bir konseptle düzenlediği Uluslararası Barış Ekmeği Festivali’nde bu yıl barış için direnen ülkelerin çocukları Esenler’de misafir edildi.

Suriyeli minik muzisyenleri makaminda kabul etti.

Esenler Belediyesinden Belediye Baskanı Tevfik Göksu ve Suruç Belediyesinden Özel Kalem Müdürü Veysel Kızılay ve Suriyeli muzisyenlerle bir araya gelen Istanbul Valisi Vasip Şahın Suriyeli minik müzisyenleri soyledikleri baris ve kardeslik şarkılardan dolayı tebrik ederek Ozel Kalem Müdürü Veysel Kızılay'ı kutladı.

Suruç Belediyesi Ozel Kalem Müdürü Veysel Kızılay ise " Vali Şahin'e Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna Suruc Belediye Baskan Vekili Ferhat Sinanoglu'nun ve Şanlıurfalilarin selamını getirdiklerini dile getirerek kendilerini kabullerinden dolayi cok tssekkur ederek Suruç Belediyesi olarak burada olmaktan dolayı cok mutluyuz dedi.

Heyet ve cocuklarla yakindan ilgilenen Istanbul Valisi Şanlıurfalı kardeslerime selamlarımı gönderiyorum diyerek heyetle hatıra fotoğrafı çekti.