MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI DEVAM EDİYOR

Suruç Belediyesi, İŞKUR ile birlikte, doğrudan iş piyasasına yönelik olarak, sektörlerin gereksinimleri hedeflenerek mesleki eğitim kurslarını devam ettiriyor.

18 MAYISTAN BUYANA DEVAM EDİYOR.
‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ kapsamında imzalanan protokol ile Suruç Belediyesi’nin planladığı 4 farklı mesleki kurs, İş-Kur tarafından desteklendi. Halk Hğitim Müdürlüğünün desteğiyle  gerçekleşecek olan kursların 2’si Aligör Kadın Kültür Merkezinde  2 si Temmuz’da start veriliyor. Kadın ve Çocuk  Giyim, Saç Yapımı, Yöresel Halı, Takı Yapımı  olmak üzere 4 ayrı branşta açılan kurslara katılmak isteyenler başvuru yaptılar.

:Belediye olarak Proje ile bir yandan hem ülke ekonomisine hem de kent ekonomisine katkı sağlamak. Ayrıca işsiz olan vatandaşlara meslek edinerek iş kazandırmayı amaçlıyoruz.