Aktaş Gazetecileri kabul etti projelerini anlattı...

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş ilçede görev yapan görsel ve yazılı basın mensuplarını makamında kabul etti.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş ilçede görev yapan görsel ve yazılı basın mensuplarını makamında kabul etti.

Gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Aktaş ilçede iki yılda yapılan yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi.

Bir gazetecinin yapmış olduğunuz çalışmalar ve halk içe içe oluşunuzla kısa zamanda gönüllerde taht kurdunuz sorusu ? üzerine Aktaş  " Eğer siz çalışmayı görev haline getirmişsiniz Allah hep yardımcınız olur halkla da iç içe olup çalışmalarınız noktasında güzel dönüşler alırsınız. " dedi.

Suruç'ta iki yıl içerinde Alt yapıdan üst yapıya önemli hizmetler yapıldığını belirten Aktaş Suruç ilçemizin daha modern daha güzel bir İlçe haline gelmesi icin iki yıl gibi bir süreye ihtiyaç olduğunu belirtti.

Suruç'ta şimdiye 24 parkın vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Aktaş zaman oyun parkları kırılıyor bizim için çok önemli değil kırılsın yenisini yine yaparız Suruç'lu hemşehrilerim canı sagolsun onlar herşeyin en güzeline layık"dedi.

HEDEFİMİZ ÇADIRKENT ALANINI YENİ BİR YAŞAM ALANINA ÇEVİRMEK...

Gazetecilerin artan konut noktasındaki sorularını da yanıtlayan Başkan V.Aktas " Suruç Çadırkrent alanında yeni bir yaşam alanı yapmayı planlıyoruz inşallah ilçemiz konut noktasında nefes alacak" dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş " Hemşerilerimiz rahat olsun Suruç'u her noktada örnek bir İlçe yapacağız. "dedi.