HEP BİRLİKTE SURUÇ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat SİNANOĞLU ve belediye kurum amirleri muhtarlarla bir araya geldi.

Suruç Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat SİNANOĞLU, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ARSLAN, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını belirten SİNANOĞLU, Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden SİNANOĞLU, muhtarlarla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi.

Kırsal mahallelerde eksik olan yoların asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgi veren SİNANOĞLU, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile 150 Km asfalt çalışmasının yapılacağını söyledi. İlçenin alt yapı ve üst yapı sorunlarının yanı sıra taziye evi yapımı, çocuk parklarının yapılması, kilitli parke taşı yapılması çalışmaları başta olmak üzere sosyal problemlerinde en kısa sürede çözüme kavuşturulması için çalışmalara hız verildiğini dile getirdi.

Son olarak muhtarlarında sorunlarını dinleyen SİNANOĞLU, talep ve isteklerin hep birlikte çözüme kavuşturulması için belediyenin tüm personelleriyle birlikte mesai yaptıklarını söyledi.