SURUÇ'UN ALT YAPISI DEĞİŞİYOR İHALEYE ÇIKILDI.

“Şanlıurfa Suruç Kanalizasyon ve Yağmursuyu Şebekesi İnşaatı”  ihaleye çıkıldı. Suruç'ta ekonomik ömrünü tamamlamış  yağmur suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı yenilecek  yeni nesil borular ile döşenecek.

.
Konuyla ilgili açıklama yapan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş " Uzun zamandır takip ettiğimiz ve her fırsatta kamuoyuyla paylaştığımız Suruç Alt yapısının yenilenmesi projesi  İhaleye çıkıldı. Proje ile alt yapı sorunu  tarihe karışacak ve Suruç'un alt yapısı tamamen yenilenmiş olacak." dedi

Aktaş açıklamasında " Projenin hayata geçirilmeside katkı sunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili  MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız  , Şanlıurfa  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi ( ŞUSKİ ) Genel Müdürü Sn.M.Said Güllüoğlu'na ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.