SURUÇ BELEDİYESİNDEN YENİ BİR HİZMET DAHA

Suruç Belediyesi bir ilkin daha altına imza atarak ilçe genelinde ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için ‘Evde Temizlik Hizmeti’ni başlattı.

Suruç Belediyesi Kültür ve Sosyal  Müdürlüğü ‘Evde temizlik  Hizmeti’ ekibi oluşturdu. Ekip, ‘Evde temizlik Hizmeti’ çalışması kapsamında ihtiyaç sahiplerinin evleri periyodik olarak ziyaret ederek,  ev temizliği  hizmeti sunuyor. Suruç  Belediyesi ‘Evde temizlik Hizmeti’ ekibi ziyaret edilen ihtiyaç sahibiyle sohbet ediyor, evde kontroller yaparak eksikleri belirliyor. Ekip, belirlenen ihtiyaçlar kapsamında ev bakım hizmeti, ev temizliği hizmeti veriyor. Camlar siliniyor, ihtiyaç halinde bulaşıkları yıkanıyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen ve kriterlere uyanlar, Suruç Belediyesi’nin 611 80 74 no’lu Beyaz Masa telefonunu arayarak kayıt olmaları halinde, hane incelemeleri yapılarak; ‘Evde Bakım Hizmeti’nden yararlanabiliyorlar.