SURUÇ HAVVAN PAZARI 24 SAAT İZLENECEK...

Suruç Hayvan Pazarına, olası Hırsızlık ve Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesi Amacıyla Güvenlik Kameraları Yerleştirildi.

Suruç  Hayvan Pazarına, olası Hırsızlık ve Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesi Amacıyla Güvenlik Kameraları Yerleştirildi.

Suruç Belediyesi tarafından  işletilen hayvan pazarı, ilçedeki canlı hayvan alım satımının yapıldığı tek mekan. Bu kapsamda Belediye tarafından işletilen hayvan pazarının daha modern hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Daha önce çevre düzenlemesi yapılan  ve kullanılmaz durumdaki büyük küçükbas hayvan bağlama demirlerinin onarıldığı Hayvan pazarındaAydınlatma sistemi ve lavabolar tamir edildi,  atıl ve harabe durumdaki giriş noktaları yenilendi.
Kamera sistemi devreye girdi.

Pazar içerisine ve  dört bir alana yerleştirilen kamera sistemi ile hayvan hırsızlığı, yankesicilik gibi olayların da önüne geçilecek.  Hayvan Pazarı açık olduğu zamanlarda aralıksız olarak ekiplerce temizlik çalışması yapılıyor.

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir açık hava görseli olabilir

Bir ekran görseli olabilir