DAHA ÇAĞDAŞ VE DAHA GÜZEL BİR SURUÇ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Suruç Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Suruç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hürriyet Mahallesinde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme çalışmaları yoğun bir tempoda devam etmektedir. İlçe merkezindeki mahallelerin birçok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarının da yapılması sürdürülmektedir.

Suruç Belediyesi  “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ediyor

Ayrıca Cumhuriyet mahallesinde 44 bin m2 kilitli parke taşı döşenme çalışmaları devam etmekte olup Hürriyet mahallesinde ise 25 bin m2 yapılmaktadır. Yıldırım ve Demokrasi mahallelerinde 24 bin m2 kilitli parke taşı uygulaması tamamlanmıştır. İlçemizin kırsal mahallelerinde yapılmak üzere 40 bin m2 kilitli parke taşı döşemesi işi planlanmıştır. Çalışmalarımız aynı şekilde devam edecektir. Suruç Belediyesi olarak amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir.