SURUÇ'TA BELEDİYE BAŞKANINDAN BAYRAM HEDİYESİ...

Ülkenin dört bir yanında bayram heyecanı yaşanırken Suruç'ta aynı anda Suruç belediye Başkan Vekilliği ve Kaymakamlık görevini üstlenen Ferhat SİNANOĞLU' da boş durmadı.

Bayramda Sevinmek Herkesin Hakkıdır fikriyle düşünüp  hareket eden Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat SİNANOĞLU , maddi durumu yetersiz olup   bayram için kıyafet almaya gücü yetmeyen yoksul ailelere kıyafet yardımında bulunarak "görev yaptığı ilçede hiçbir çocuğun bayrama boynu bükük girmesine gönlünün el vermediğini " söyledi. Aynı zaman da kayyum olarak atandığı Suruç'ta göreve başladıği ilk günden itibaren sosyal sorumluluk projelerine çok önem veren ve tüm halkı kucaklayan, hiçbir ayrım gözetmeden, halka hizmet hakka hizmet mantığıyla hareket eden SİNANOĞLU: "Mübarek Kurban bayramında çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Üstlendiğimiz bu zorlu görevde bize kuvvet verdi, heyecanımızın ve şevkimizin artmasıni sağladı. Devletimizin sıcak yüzünü halkımıza daima göstermeye halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.